Tilgjengelig for: PrøveansvarligAdminsupport, Prøveleder, Eksaminator/Sensor



Under fanen Prøvested finner du som prøveansvarlig en underfane som heter Privatistportalen. Her kan du legge inn informasjon til kandidater, som er den informasjonen du ønsker at kandidater skal se i Privatistportalen når de melder seg opp til prøve.

Alle prøvesteder som skal tilby påmelding av privatister, må registrere betalingsinformasjon. Dette er altså de betalingsalternativene privatistene kan velge i når de melder seg opp til en eksamen.

Alternativene er:
  • Faktura
  • Betaling med kort ved påmelding
  • Annen betalingsform


 


Prøvesteder som har inngått avtale om Dibs Easy kan huke av for Betaling med kort direkte ved påmelding. I tillegg til å kunne betale med kort direkte ved påmelding vil kandidatene også få valg om å betale via VIPPS eller på faktura. Det er mulig for prøvestedet å reservere seg om faktura eller VIPPS ved å kontakt Nets. Det er ikke nødvendig å huke av for andre betalingsalternativ dersom prøvestedet har Dibs Easy (men man kan gjøre det). 

Det du skriver i Betalingsinformasjon til kandidat flettes inn i bekreftelsesmeldingen kandidaten får etter påmelding i Privatistportalen.