Du kan logge på PAD når prøvestedet er opprettet og du har fått tilsendt brukernavn og passord fra Enovate. Klikk på www.enovate.no/vox for å komme direkte til påloggingssiden som er vist nedenfor. Den skal brukes både for administrative brukere og for kandidater som skal ta prøve.

Du logger på påloggingssiden ved å skrive inn brukernavnet og passordet ditt. Klikk på knappen Logg inn for å logge på PAD. Vi gjør oppmerksom på at det ved pålogging skilles mellom store og små bokstaver i både brukernavn og passord.

Når du har gjort det, vil du få tilsendt en SMS. Legg inn koden og trykk Send kode.

Om du legger inn feil kode, vil du få en feilmelding.

Ikke alle har lagt inn mobilnummer. Da vil du få denne feilmeldingen.