Noen prøven tillater kandidaten å navigere mellom oppgavene ved å klikke på oppgave nummer i progresjons baren, Forrige knappen eller tilbake funksjonen i nettleseren.

Det er dessverre ikke mulig å gå tilbake til en tidligere delprøve.

Grå nummer betyr at oppgaven er ubesvart, aktiv oppgave den kandidaten står på er i mørk blå farge og lys blå fargen betyr at oppgaven er besvart

Prøver kan være del opp i flere deler, disse er ofte dynamiske, det betyr at prøven tilpasser nivået opp eller ned i forhold antall riktige svar kandidaten oppnår.

Som nevnt tidligere kan en kandidat ikke gå tilbake til en tidligere del for å endre svar på oppgaven.

Når du klikker Lever og avslutt vil de fleste nettleserne be deg bekrefte at du ønsker å avslutte / levere prøven. Kandidaten får også oppgitt antall ubesvarte oppgaver i hovudprøven dersom det er noen han/hun ikke har besvart.

Velger du å ikke gå videre (OK) ved å klikke cancel eller nei blir kandidaten sendt tilbake prøven, merk at ikke alle prøver tillater kandidaten å gå tilbake til tidligere oppgaver.

Etter prøven er levert og avsluttet vil prøven takke for gjennomføringen, og kandidaten blir sendt tilbake til Min side.

Piloterings prøver

Kun piloterings prøver vil vise kandidaten resultatet ved fullført prøve.