Trykk på Prøver i menyen og velg deretter Norsk skriftlig C1.

Du får opp en side med oversikt over planlagte prøver for denne prøvetypen. Du vil få opp prøver som er planlagt tre måneder frem og tre måneder tilbake i tid.

Klikk på knappen Planlegg prøve.

Dersom det kun er en prøvemal tilgjengelig vil den være automatisk valgt som i bildet under. Klikk Neste.

Velg dato og klokkeslett ved å klikke på ikonene for kalender og klokke. Klikk neste.

Siste fane er valg av Lokale, eller rom. Velg det rommet prøven skal arrangeres i. Klikk deretter Opprett.

Du har nå opprettet en prøve og kan legge til kandidater på samme måte som de øvrige prøvene.