Resultatrapport (fra Kandidater)

Fra Kandidater kan du ta ut en resultatrapport. Her kan du blant annet få en oversikt over prøvestedets kandidater, beste og siste resultat og betalingsstatus knyttet til avgitte prøver. Trykk på Rapporter og velg Resultatrapport. Da kan du velge hvilke felt du ønsker å ha med i eksporten. Du kan lese mer om det her.

For å skille mellom privatister og vanlig kandidat, må vi velge den Kandidattype.

Etter du har valgt alle felter du ønsker, trykker du Opprett rapport i bunnen av vinduet. En Excel-fil vil lastes ned i maskinen din, og du kan bearbeide den etter eget ønske.

I Excel dokumentet skal Kandidattype nå vises. Du kan sortere etter verdi ved å Høyre-Klikke på toppen i dette tilfelle M. Nå vil ordinære kandidater og privatister bli skilt.

Om du ønsker dokument for kun ordinære kandidater for muligheten å vise kandidater etter alfabetisk rekkefølge, kan du slette alle privatister fra dokumentet og gjenta prosessen på nytt for dokument med kun privatister.