Noen prøven tilater kandidaten å navigere mellom oppgavene i nettlersen ved å klikke på oppgave nummer i proggresjons linjen, Forrige knappen eller tilbake funksjonen i nettlesern.

Det er dessverre ikke mulig å gå tilbake til en tidligere delprøve.

Grå oppgave nummer betyr oppgaven er ubesvart, aktiv oppgave den kandidaten ser er i Sterk blå farge og letter blå fargen betyr at oppgaven er besvart

Prøver kan være del opp i flere deler, disse er ofte dynamiske, det betyr at prøven tilpasser nivået opp eller ned iforhold antall riktige svar kandidaten oppnår.

Som nevnt tidligere så kan en kandidat ikke gå tilbake til en tidligere del for å endre svar på oppgaven.

Når du klikker Lever og avslutt så vil de fleste netleserne be deg bekrefte at du ønsker å avslutte / levere prøven, samt oppgi antall ubesvarte oppgaver i hovuddelen i prøven.

Velger du å ikke gå videre (OK) ved å klikke cancel eller nei så blir kandidaten sendt tilbake prøven, merk at ikke alle prøver tilater kandidaten å gå tilbake til tidligere oppgaver.

Etter prøven er levert og avsluttet så vil prøven takke for gjennomføringen, og kandidaten blir sendt tilbake til Minside.

Piloterings prøver

Kun piloterings prøver vil vise kandidaten resultatet ved fullført prøve.