NB! Dette er kun første utkast av denne modulen. Skjermbilder og artikkel vil bli oppdatert når neste versjon slippes.

En adminbruker med rollen C1 admin vil få tilgang til denne modulen. På startsiden får du en oversikt over kandidater som skal inn til eksaminasjon, og til hvilket klokkeslett eksaminasjonsdelen skal starte.

Dersom det er satt opp Delprøve i leseforståelse og muntlig kommunikasjon flere dager i en prøveperiode, kan man velge hvilken dato man ønsker å få opp i listen.

På høyre side kan C1 admin laste ned filer som er aktuelle for C1-prøven. Her vil det legges ut prøvemateriell til eksaminasjonsdelen.

Ved å klikke på en av kandidatene i listen vil du gå inn på den aktuelle kandidaten.

Pr oktober 2020 skal en C1 admin gjøre følgende i denne modulen:

• Markere om kandidaten ønsker å drøfte oppgave A eller B (eventuelt Påstand 1 eller 2)
  • Laste opp én eller flere filer i mp3-format
  • Eventuelt skrive en kommentar. Denne kommentaren vil kun vise for deg og de som administrerer sensorverktøyet hos Kompetanse Norge.
  • Lagre

På sikt vil det også legges inn en funksjon for å "Signere og levere" lignende den som finnes i sensorverktøyet for muntlig. På startsiden vil det også vise hvilke kandidater som er signert og levert, og hvilke kandidater som har fått opplastet en fil.