Oppdatert 17.november 2020

En adminbruker med rollen C1 admin vil få tilgang til denne modulen. På startsiden får du en oversikt over kandidater som skal inn til eksaminasjon, og til hvilket klokkeslett eksaminasjonsdelen skal starte.

Dersom det er satt opp Delprøve i leseforståelse og muntlig kommunikasjon flere dager i en prøveperiode, kan man velge hvilken dato man ønsker å få opp i listen.

På høyre side kan C1 admin laste ned filer som er aktuelle for C1-prøven. Her vil det legges ut prøvemateriell til eksaminasjonsdelen.

Ved å klikke på en av kandidatene i listen vil du gå inn på den aktuelle kandidaten.

Huk av for om kandidaten velger å drøfte A eller B, og legg eventuelt inn en kommentar. Denne kommentaren vil kun vise for deg og de som administrerer sensorverktøyet hos Kompetanse Norge.

Deretter må du laste opp lydfilen som du tar opp på en egen enhet. Lydfilen må være i mp3-format.

Klikk på Velg fil og finn filen blant dokumentene dine. Markér den og klikk Åpne.

Du kan laste opp en eller flere filer. De vil legge seg i en liste som vist på bildet under, og du kan klikke på Play-knappen for å spille av innholdet. Dersom du har lastet opp feil, klikker du på Slett og laster opp rett fil.

Når du har

• huket av oppgaven kandidaten har valgt å snakke om
  • lastet opp lydopptaket av eksaminasjonen (én eller flere filer)
  • sjekket at det er rett fil(er)
  • og eventuelt lagt inn en kommentar

kan du klikke Signér og levér. Besvarelsen til kandidaten blir da sendt til sensurering og kan ikke endres.

Du kan Lagre det du har gjort og gå tilbake til startsiden, og så velge å Signere og levere når du har eksaminert alle kandidatene.

På startsiden vil eksaminasjoner med en eller flere filer opplastet vise med et filikon. Eksaminasjoner med hengelåsikon er Signert og levert og kan ikke endres.

NB!
Under prøvegjennomføringen i desember 2020 vil ikke startsiden være automatisk oppdatert når du går tilbake til den. Det betyr at for å få opp ikon for fil og hengelås må du manuelt oppdatere siden, for eksempel ved å trykke F5. Dette vil bli endret til neste gjennomføring.